top of page
Bricks%20and%20Mortar_edited.jpg

ALLT OM OSS

Vi grundade E-light AB utifrån en passion för yrket och en vilja att hjälpa andra. Våra mål, ambitioner och inspirationer flöt samman och skapade ett fantastiskt företag som vi alla är stolta över att vara en del av.

VDn för företaget är Marina Helbert som själv arbetar för företag som arkitekt med både stor passion och höga ambitioner. 

Företaget är en totalentreprenad med en anställd byggingenjör, byggproduktionsledare, mycket duktiga hantverkar, el & vvs-installatörer, murare samt kakelläggare.


Har du ett projekt eller en idé som du vill förverkliga? Vi förser våra kunder med ett brett utbud av entreprenadtjänster till konkurrenskraftiga priser. Vi har arbetat med allt från småskaliga projekt till större och mer komplexa samarbeten.

E-Light AB är ett företag med flera års erfarenhet och mycket goda omdömen.

Mer om oss:

E-light AB

Företagsuppgifter

Organisationsnummer:556875-3593

Innehar F-skattesedel:Ja

Bransch:Entreprenörer för bostadshus och andra byggnader

Registreringsdatum firma:2011-12-08

Registrerad för moms:Ja

Bolagsform:Aktiebolag

Ansvarsförsäkring och kreditvärdighet

Ansvarsförsäkring:Ja

Försäkringsbolag:Gjensidige

Bevakas via:Creditsafe

Kreditkontroll:Kreditbevakas löpande, stängs av vid betalningsproblem

Svartlistning

BraByggare:Ej svartlistad

Råd och Rön:Ej svartlistad


Hör gärna av dig om du har frågor eller funderingar.

Om oss: Om

KUNDOMDÖMEN

Fantastiska erfarenheter - Högst betyg på Brabyggare

tillbyggnad övervåning villa
Vi är väldigt nöjda med resultatet. Huset blev precis som arkitektritningen. Vi har haft en bra och kontinuerlig kommunikation genom hela bygget. Hantverkarna är mycket ordentliga och gör ett bra jobb
– Ida S (2019-02-07)

Totalrenovering av 2 lägenheter
E-light AB har genomfört två totalrenoveringar för min räkning. Båda gäller lägenheter där vi gjort om planlösning totalt (ändrat konstruktioner) och installerat nya badrum/kök samt platsbyggt en hel del möbler. I samråd med projektledaren Marina har vi kommit fram till hur vi absolut bäst kan maximera ytorna i lägenheterna samt hur vi bäst skapar snygg och praktisk förvaring. Marina har alltid kommit med bra och snygga lösningar. Det finns inga problem - det finns bara lösningar. E-light AB har verkligen otroligt duktiga och proffsiga snickare och arbetare som utfört arbetet med toppenfint resultat. Ingenting har varit omöjligt! Vi kommer därför även anlita E-light nästa gång vi flyttar och behöver renovera!
– Mikael (2017-10-16)

Förvaring i hallen
Under tidig vår 2017 anlitade vi E-light AB med projektledare/VD Marina Helbert som kontaktperson. Vi behövde bra förvaring i hallen men kunde själva inte komma fram till hur det skulle se ut och vilka funktioner den skulle ha. Marina kom ut på ett första besök och kunde genast se med sitt tränade öga hur hallen skulle växa fram med förvaring i olika plan, bänkar, hyllor etc. Vi blev övertygade direkt och framför allt har den långa sittbänken med lådor i hallen räddat vår vardag med små barn. E-lights hantverkare Bogdan byggde allt från grunden och det är ett fantastiskt hantverk. Snickerierna smälter in i huset som om de alltid har funnits där och hallen har alla funktioner vi kan önska. Vi är otroligt imponerade och Bogdans trevliga personlighet gjorde det ännu bättre. Vi var faktiskt bortresta under stora delar utav arbetsprocessen men kände oss ändå mycket trygga med att arbetet fortskred som det skulle. Vi kan varmt rekommendera E-light AB med Marina, Bogdan och hela gänget!
– Amelie & Ali Parchami (2017-09-01)

Totalrenoveringar
Jag kan varmt rekommendera bolaget. De har bland annat utfört renoveringar av fem olika bostadsrätter som jag och mina barn har ägt. Det har varit mycket omfattande arbeten med allt från flytt av väggar, badrumsbyggen, köksbyggen, golvläggningar, fönsterinstallationer och ommålning. Detta har naturligtvis förutom byggarbeten, även inneburit el- och VVS-installationer. Bolaget och dess anställda och underentreprenörer har alltid uppvisat en hög kvalitet och hållit ramar för tider och budget.
– Mario A (2017-08-31)

Renovering av Lägenhet
Vi har använt oss av E-Light AB då vi genomfört en total renovering av vår lägenhet i Stockholm. Då lägenheten endast är en övernattningslägenhet, och vi har befunnit oss utomlands under renovationen, så överlämnades nycklar till Marina Helbert som sedan stått i tät kontakt med oss via telefon och e-mail. Marina har lagt särskilt stor vikt vid detaljer och finish samt visat ett oerhört engagemang och intresse. E-Light AB har i det hela taget uppvisat stor hantverksmässig kunnighet. Resultatet är över all förväntan och vi använder oss gärna av E-Light igen.
– Ingalena och Christian Eklind Heiberg (2017-07-13)

Om oss: Omdömen

FÅ EN OFFERT

Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser med rotavdrag!

E-Light AB erbjuder gratis offerter till samtliga kunder. Lämna gärna uppgifter kring dina behov så återkommer vi så fort vi kan. Kontakta oss redan idag.

Tack för ditt meddelande!

Om oss: Få en offert
bottom of page